Konténer rendelés - konténer bérlés

Konténer rendelés már 38.000Ft-tól!

Óvári Miklós
+36 (30) 201 50 20

 

Konténerrendelés, konténeres hulladékszállítás, konténeres sitt szállítás. Lomtalanitásból származó hulladékok, háztartási  hulladékok (kommunális) és építési hulladékok elszállítása konténerekben hulladékszállítási engedéllyel. A konténeres sitt és szemétszállításon túl vállalunk építőanyagszállítást, gépi földmunkavégzést, épületbontást, kismunkagépek bérbeadását gépkezelővel. Cégünktől mini forgókotró gép bérlésére is van lehetősége!

 

A konténerbérléshez 3-4-5 és12m3-es nem lenyitható ajtaju, 6-8 és 10 m3 -es lenyitható ajtóval ellátott nyitott konténereket tudunk szállítani (a lenyitható konténerek, bizonyos esetekben a nélkülözhetetlen kézi rakodást lényegesen megkönnyítik) így nagyon megkedvelt munkaeszközzé vált a különböző építőipari munkáknál, kertészeti tereprendezéseken, házkörnyéki takarításokon, lomtalanításokon stb.

Konténer kihelyezése közterületre (pl. utcára):

A közterületre kihelyezett konténereket a Közterület Felügyelet ellenőrizheti, és közterület foglalási engedély hiányában bírságot szabhat ki a megrendelőre! Fontos ezért, hogy amennyiben a cégünktől bérelt konténert közterületen kívánja elhelyezni, úgy a helyileg illetékes önkormányzattól célszerű előtte közterület foglalási engedélyt kérni - így szabályszerűen jár el, és elkerülheti a bírságot.

Igény esetén a konténerek rakodásához gépi rakodást, vagy kézi munkaerőt biztosítunk megrendelőink részére.


Gépi földmunkákhoz kapcsolódóan megrendelheti a kitermelt föld konténeres elszállítását. Bontási anyagait is elszállítjuk, a tereprendezéshez szükséges építőanyagokat (murvát, homokot, termőföldet) pedig kiszállítjuk a helyszínre. Konténereink minden méretben rendelkezésére állnak. Gépi földmunkákhoz kapcsolódóan Bobcat bérlésre is van lehetősége.

Konténer rendelés


Gépi földmunka


Bontás


Munkagép bérlés


Építőanyag


Vállalási területek, árak